Froukje Vernooij Trouwfotografie » Tijdloze trouwreportages

Werkwijze bruiloft

DE DAG

Geen bruiloft is hetzelfde, omdat geen mens en geen stel hetzelfde is. Een dag vol van emotie, spanning en energie. Het is elke keer weer geweldig om bij die dag te mogen zijn en een eer om vast te mogen leggen!

Het liefst fotografeer ik emotie en vertel ik verhalen met de foto’s die ik maak. Daarom regisseer ik (behalve de geposeerde reportage) niets, maar ga ik mee in de loop van jullie bruiloft. Op die manier maak ik tijdloze trouwreportages. Jullie trouwdag gaat niet om de foto’s, de foto’s gaan over jullie trouwdag.

Zoals ik zelf nog steeds blij word van de foto’s van mijn eigen bruiloft, zo wil ik jullie ook blij maken. Iedere keer weer als jullie de foto’s van jullie bruiloft zien.

DE KENNISMAKING

Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we jullie wensen bespreken voor de fotografie van jullie dag. Ook kan ik verschillende voorbeeldalbums laten zien. Op basis daarvan maak ik een offerte op maat.

LOCATIE

Vanuit Amerongen (vlak bij Utrecht) maak ik reportages door heel Nederland. Reiskosten binnen Nederland zijn bij de prijs inbegrepen.

DUOFOTOGRAAF

Als trouwfotograaf fotografeer ik vaak bruiloften solo. Maar het is ook mogelijk dat ik met een collega bruidsfotograaf jullie bruiloft als duo fotografeer. Bijvoorbeeld als jullie op meerdere plaatsen tegelijk willen dat er gefotografeerd wordt, of als jullie een hele grote bruiloft hebben. Ik heb een goed netwerk van collega trouwfotografen met wie ik graag samenwerk.

 

Z a k e l i j k e   F o t o g r a f i e